10.03.2024 14:10 CET

Lokförare till vår transportverksamhet

Till vår transportverksamhet, Railcare T, söker vi nu erfarna och leveranssäkra lokförare som vill bli en del av vårt team!
Är du dessutom självgående och lösningsfokuserad så tror vi att du kommer att gilla hur vi på Railcare arbetar.

De huvudsakliga uppdrag som vi på Railcare T har idag:

  • Entreprenadtransporter vid järnvägsunderhåll, exempelvis spårbyten, där vi samarbetar med de flesta aktörerna på järnvägen.
  • Malmtransporter från Pitkäjärvi till Narvik enligt vårt kontrakt med Kaunis Iron AB.
  • Malmtransporter från Svappavaara till Kiruna/Gällivare enligt vårt kontrakt med LKAB.
  • Snöröjning vintertid tillsammans med Railcares entreprenadverksamhet.
  • Beredskapslok på totalt fem orter: Borlänge, Långsele, Vännäs, Boden och Kiruna.

Vad kan vi erbjuda dig?

Railcare erbjuder en attraktiv arbetsplats där du blir en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning och teamkänsla. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner inom olika järnvägsuppdrag. Det är därför viktigt för oss att du ska må bra i vårt bolag och känna dig trygg. Vi har även kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag samt löneväxling för pensionssparande. De aktuella tjänsterna har komprimerad tjänst.

Du är stationerad i hemmet och kan utgå från vilken ort som helst i Sverige.

Vem är du?

  • Du trivs med att få saker genomförda och leverera ett bra arbete från start till slut.
  • Du är en självgående problemlösare och uppskattar att arbeta noggrant, strukturerat och målmedvetet, detta i såväl en grupp av kollegor, med lastnings-, lossnings- och underhållsleverantörer men även enskilt.
  • Du har lokförarutbildning.
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har även grundläggande kunskaper i engelska och norska (lokförare för malmtransporterna).
  • Arbetet kräver B-körkort.

Ansök
Vänligen skicka din ansökan via vårt ansökningsformulär.
Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
För mer information är du välkommen att kontakta Kristoffer Henriksson, Produktionsansvarig, på telefon 073-808 03 33 eller på kristoffer.henriksson@railcare.se.

Om Railcare Group
Järnvägsspecialisten Railcare erbjuder innovativa produkter och tjänster för järnvägen; exempelvis spårunderhåll med egenutvecklade maskiner, lokverkstad, projekt- och specialtransporter samt maskinförsäljning. Järnvägsbranschen befinner sig i en positiv utveckling, med ökande trafikvolymer och omfattande investeringsprogram samt snabb utveckling av kostnadseffektiva gods- och persontransporter och stigande miljömedvetande.

 

Bilder