17.04.2024 13:17 CEST

Förare Växling till Pitkäjärvi

Till vår transportverksamhet, Railcare T i Pitkäjärvi, söker vi nu en förare för växling som vill bli en del av vårt team! Är du dessutom självgående och lösningsfokuserad så tror vi att du kommer att gilla hur vi på Railcare arbetar.

I Pitkäjärvi arbetar vår transportverksamhet, på uppdrag av Kaunis Iron AB, med att köra dagliga järnvägstransporter av järnmalm till Narvik. Som växlare är det du som bland annat sköter växlingen av vagnarna under lastningen på terminalen i Pitkäjärvi.

Vad kan vi erbjuda dig?
Railcare erbjuder en attraktiv arbetsplats där du blir en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning och teamkänsla. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner inom olika järnvägsuppdrag. Det är därför viktigt för oss att du ska må bra i vårt bolag och känna dig trygg. Vi har även kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag samt löneväxling för pensionssparande.

  • De aktuella tjänsterna har komprimerad tjänst.
  • Du är stationerad i hemmet och kan utgå från vilken ort som helst i Sverige.
  • Vi erbjuder grundutbildning för att kunna utföra arbetsuppgifterna.

Vem är du?

  • Du trivs med att få saker genomförda och leverera ett bra arbete från start till slut.
  • Du är en självgående problemlösare och uppskattar att arbeta noggrant, strukturerat och målmedvetet, detta i såväl en grupp av kollegor, med lastnings-, lossnings- och underhållsleverantörer men även enskilt.
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
  • Arbetet kräver B-körkort.
  • Arbetet är förlagt 7/7, vilket innebär sju dagars arbete följt av sju dagars ledighet.
    Varannan arbetsvecka arbetar du förmiddag, och varannan arbetsvecka eftermiddag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök
Vänligen skicka din ansökan via vårt ansökningsformulär.
Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
För mer information är du välkommen att kontakta platschef Emma Thid på telefon 076-135 46 30, eller på emma.thid@railcare.se

Om Railcare Group
Järnvägsspecialisten Railcare erbjuder innovativa produkter och tjänster för järnvägen; exempelvis spårunderhåll med egenutvecklade maskiner, lokverkstad, projekt- och specialtransporter samt maskinförsäljning. Järnvägsbranschen befinner sig i en positiv utveckling, med ökande trafikvolymer och omfattande investeringsprogram samt snabb utveckling av kostnadseffektiva gods- och persontransporter och stigande miljömedvetande.

Bilder