Railcare T AB är ett bolag inom koncernen Railcare Group AB (publ) med cirka 150 medarbetare. Med förnyat förtroende från Kaunis Iron AB som avser järnvägstransporter av järnmalm mellan Pitkäjärvi och Narvik behöver vi tillsätta en Fordonstekniker med placering i Pitkäjärvi.

Vi söker därför en person som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor.

 

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som fordonstekniker är du en av våra viktigaste resurser. Våra transporter är avhängda till välskötta lok med hög tillgänglighet vilket gör arbetet som fordonstekniker ytterst viktigt.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak handla om att på ett flexibelt arbetssätt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på diesel- och ellok, systematisk felsökning tillsammans med reparationer. Du ansvarar för att underhåll hålls inom givna tidsramar och för att våra kunders förväntningar uppfylls och gärna överträffas, detta genom hög kvalitet och ett professionellt bemötande.

På sikt ser vi också goda möjlighet till att utveckla tjänsten till en kombinerad tjänst som avser Underhållsplanerare och Fordonstekniker.

 

DIN PROFIL

Du har sedan tidigare en fordonsteknisk utbildning i något avseende, alternativt en likvärdig kompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Du är serviceinriktad, flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du kan utföra arbetsuppgifter med noggrannhet och höga krav på säkerhet. Du trivs i ett tidvis högt arbetstempo och värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor.

Vi ser också att du kan och vill bidra i arbetet med att förbättra rutiner och arbetssätt i vår verkstad och med det är initiativrik och prestigelös, att du är engagerad och öppensinnad ser vi som en självklarhet.

Vi ser det som meriterande om du har en eller flera av dessa egenskaper;

  • Erfarenhet av järnväg, lok- eller vagnar
  • Erfarenhet från reparationer av tunga arbetsfordon
  • Kunskap i fordonselektronik alt. industrielektronik
  • Kännedom inom hydraulik och pneumatik
  • Kunskaper i ritningsläsning

Vi tror att du kan lära dig ovanstående om du har du ett helhetstänk och älskar att leverera bra lösningar. Vi välkomnar nya kompetenser in i teamet och lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

Vi strävar efter att all verkstadsdokumentation förs interaktivt varför vi vill att du har datorvana.

Vår verksamhet innefattar även ibland uppdrag i fält och även under vissa perioder uppdrag på annat ort, därför behöver du inneha minst B-körkort.

En förutsättning för anställning är att du klarar hälsoundersökning enligt kraven för fordonstekniker på järnväg.

 

VI ERBJUDER DIG

  • Trivsam arbetsmiljö i en växande verkstad under utveckling, duktiga och kompetenta kollegor med teamkänsla.
  • Goda möjligheter till vidareutbildning och egenutveckling.
  • Bra förmåner och anställningsvillkor.

Arbetet är vanligtvis förlagt till dagtid måndag-fredag, 07.00-16.00 i vår verkstad i Pitkäjärvi. Arbetstider kan komma att diskuteras individuellt beroende på personliga förutsättningar.

Tjänsten är tillsvidare och heltid.

Fast månadslön enligt överenskommelse.

 

ANSÖK

Urval kommer att ske löpande så sök redan idag!

Välkommen med ditt CV och personliga brev via vårt ansökningsformulär.

 

KONTAKT

Vill du ha mer information om tjänsten?

Välkommen att kontakta;
Kristoffer Henriksson, Produktionsansvarig Railcare T

Tel: 073-808 03 33
E-post: kristoffer.henriksson@railcare.se