24.11.2023 07:39 CET

Fordonstekniker till Railcare Lokverkstad i Långsele

Railcare Lokverkstad AB är ett bolag inom koncernen Railcare Group AB (publ) med cirka 150 medarbetare. Vår lokverkstad är belägen i Långsele där vi utför förebyggande och avhjälpande underhåll, ombyggnationer samt moderniseringar på lok och arbetsmaskiner på järnväg.

Vår expansion gör nu att vi behöver tillsätta fler FORDONSTEKNIKER med placering Långsele. Vi söker därför kundfokuserade individer som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som fordonstekniker är du vår kanske viktigaste resurs, våra kunder förväntar sig en professionell service och noggrannhet. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak handla om att på ett flexibelt arbetssätt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på diesellok, systematisk felsökning tillsammans med reparationer och moderniseringar. Du ansvarar för att projekten hålls inom givna tidsramar och för att kundernas förväntningar uppfylls och gärna överträffas, detta genom hög kvalitet och ett professionellt bemötande.

Din profil

Du har sedan tidigare en fordonsteknisk utbildning i något avseende, alternativt en likvärdig kompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Du är serviceinriktad, flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du kan utföra arbetsuppgifter med noggrannhet och höga krav på säkerhet. Du trivs i ett tidvis högt arbetstempo och värdesätter ett gott samarbete med dina arbetskamrater.

Vi ser också att du kan och vill bidra i arbetet med att förbättra rutiner och arbetssätt i vår verkstad och med det är initiativrik och prestigelös, att du är engagerad och öppensinnad ser vi som en självklarhet.

Vi ser det som meriterande om du har en eller flera av dessa egenskaper;

  • Kunskap i fordonselektronik alt. industrielektronik
  • Kännedom inom hydraulik och pneumatik
  • Kunskaper i ritningsläsning

Vi tror att du kan lära dig ovanstående om du har du ett helhetstänk och älskar att leverera bra lösningar. Vi välkomnar nya kompetenser in i teamet och lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

Vi strävar efter att all verkstadsdokumentation förs interaktivt varför vi vill att du har datorvana.

Vår verksamhet innefattar även ibland uppdrag i fält och även under vissa perioder uppdrag på annat ort, därför behöver du inneha minst B-körkort.

En förutsättning för anställning är att du klarar hälsoundersökning enligt kraven för fordonstekniker på järnväg.

Vi erbjuder dig

  • Trivsam arbetsmiljö i en växande verkstad under utveckling, duktiga och kompetenta kollegor med teamkänsla.
  • Goda möjligheter till vidareutbildning och egenutveckling.
  • Bra förmåner och anställningsvillkor.

Arbetet är vanligtvis förlagt till dagtid måndag-fredag, 07.00-16.00 i vår verkstad i Långsele.
Tjänsten är tillsvidare om heltid.
Fast månadslön enligt överenskommelse.

Vill du ha mer information om tjänsten?
Välkommen att kontakta;
Peter Sundin, Produktionsansvarig: 072-577 54 22, peter.sundin@railcare.se.

Urval kommer ske löpande varför vi vill att du söker redan idag, välkommen med ditt CV och personliga brev via vårt ansökningsformulär.

Bilder