21.04.2016 14:01 CEST

Railcares nya styrelse

Till ny styrelseordförande valdes idag, på årsstämman, Catharina Elmsäter-Svärd. Catharina har 35 års erfarenhet från politiken bland annat som riksdagsledamot och infrastrukturminister. Idag bedriver hon ett eget bolag samt har ett antal styrelseuppdrag.

Till ny styrelseledamot valdes Anna Weiner Jiffer. Anna har tidigare varit VD för Ellen AB men har från 2008 varit på IKEA och senast som affärschef Global. Sedan 2014 är Anna VD på Serendipity AB. Anna är nygammal i gänget då hon under 2007-2011 var styrelseledamot i Railcare Group AB.

Till ny styrelseledamot valdes Jan Nygren. Jan har arbetat i den finansiella industrin i 20 år, bland annat på SEB men från 2005 på Swedbank. Idag är Jan Företagsmarknadschef inom affärsområde telefonbanken på Swedbank.

Ulf Marklund och Robert Brännström fortsätter som styrelseledamöter så som tidigare.

Den nya styrelsen är nu sammansatt för att möta de utmaningar som vi står inför både på vår hemmamarknad men också utomlands och för framtida expansion och tillväxt, vi har nu riggat för nästa steg även i styrelsen.

Vill samtidigt passa på att rikta ett stort tack till tidigare styrelseledamöter Eric Hardegård, Roger Sjögren och Tomas Säterberg, som har varit med och bidragit till senaste årens utvecklingsresa för Railcare.

För ytterligare information kontakta:

Daniel Öholm, VD
Railcare Group AB
070-528 01 83
daniel.oholm@railcare.se

Kontakt