24.07.2017 08:00 CEST

Mikael Forsfjäll ny CFO för Railcare Group AB

Railcare Group AB meddelar att de nu har gjort klart med Mikael Forsfjäll som ny CFO efter avgående Håkan Pettersson.

Railcare Group AB har rekryterat Mikael Forsfjäll till ny CFO och medlem i koncernledningen. Mikael kommer senast från Metso Sweden AB och har de senaste fyra åren arbetat med controlling/ekonomistyrning samt boksluts- och prognosarbete, enligt det regelverk som kommer att gälla för Railcare i samband med deras planerade notering på Nasdaq. 

Mikael Forsfjäll ersätter Håkan Petterson, som Railcare tidigare kommunicerat har valt att lämna bolaget, och kommer att tillträda tjänsten som CFO i mitten på oktober 2017. Mikael kommer vara placerad på Railcare Group AB:s huvudkontor i Skelleftehamn.

”Mikael har gedigen erfarenhet av bland annat IFRS samt den kunskap och den kompetens som vi behöver inför vårt listbyte till Nasdaq. Tack vare Mikaels bakgrund kommer vi tillsammans kunna skapa en stark ekonomifunktion på Railcare som kommer att arbeta med de, för oss, nya regelverken samt framtida projekt. Jag är glad att vi har anställt Mikael och jag vill välkomna honom till Railcare”, säger Daniel Öholm, VD på Railcare Group AB.

Bilder

Kontakt