Railcare Group AB (publ) är en entreprenörsdriven koncern med en 28-årig historia
som erbjuder järnvägsbranschen tjänster inom vakuumhantering, snöhantering, trumrenovering, malmtransporter och specialtransporter. Sverige och Storbritannien är Railcares hemmamarknader, men tjänster utförs också i Danmark Finland och Norge.

Railcare har sin ”hemmaplan” i Skelleftehamn där vi utvecklar och tillverkar våra innovativa entreprenadmaskiner samt även underhåller våra 150 godsvagnar.

I Långsele har vi vår strategiska lokverkstad som underhåller dels vår egen lokflotta med ett 20-tal diesellok, samt andras lok och spårgående maskiner.

Järnvägsbranschen är i en mycket positiv utveckling samtidigt som det finns en underhållsskuld i flera länder med stora kommande satsningar på Infrastrukturen där Railcare har unika möjligheter att leverera lösningar.

Railcare T har kontrakt med Kaunis Iron AB om malmtransporter från Pitkijärvi till Narvik och söker därmed lokförare till Kiruna.

Vem är du?

Vad kan vi erbjuda dig?

Railcare erbjuder en attraktiv arbetsplats där du blir en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning och teamkänsla. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner inom olika järnvägsuppdrag. Det är därför viktigt för oss att du ska må bra i vårt bolag och känna dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag samt löneväxling för pensionssparande. De aktuella tjänsterna har komprimerad tjänst.

Hur söker du tjänsten?

Vänligen skicka din ansökan till (märk med Lokförare i ämnesraden): ansokan@railcare.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?

För mer information är du välkommen att kontakta Kristoffer Henriksson, Säkerhetshandläggare och Instruktör, på telefon 073-808 03 33 eller på mail: kristoffer.henriksson@railcare.se

 

Om Railcare Group
Järnvägsspecialisten Railcare Group AB erbjuder produkter och tjänster som stärker kundernas driftssäkerhet, punktlighet och lönsamhet, främst i Norden och Storbritannien. Järnvägsbranschen befinner sig i en positiv utveckling, med ökande trafikvolymer och omfattande investeringsprogram samt snabb utveckling av kostnadseffektiva gods- och persontransporter och stigande miljömedvetande. Railcare har unika möjligheter att leverera effektiva lösningar som bidrar till att järnvägen ökar sin andel av den totala transportmarknaden. Railcare Group AB (publ):s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Small Cap sedan april 2018. Koncernen har omkring 130 medarbetare och årsomsättningen uppgår till omkring 400 MSEK. Bolagets säte är i Skelleftehamn.