Railcare Group är järnvägsspecialisten som stärker våra kunders driftsäkerhet, punktlighet och lönsamhet. Vi utvecklar innovativa produkter, tjänster, metoder, entreprenader och transporter på järnvägen. Inom vår koncern kan vi bland annat erbjuda projekt- och specialtransporter, lokverkstad, spårunderhåll och maskinförsäljning.

Vem letar vi?
Till vår transportverksamhet, Railcare Transport, söker vi nu en leveranssäker lokförare till Kiruna. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att köra malmtransporter från Pitkijärvi till Narvik enligt vårt kontrakt med Kaunis Iron AB. Du är utbildad lokförare, och har du dessutom kunskaper från norska marknaden är det meriterande. Ta chansen och bli en del av ett härligt gäng!

Vem är du?

  • Du trivs med att få saker genomförda och leverera ett bra arbete från start till slut.
  • Du är en självgående problemlösare och uppskattar att arbeta noggrant, strukturerat och målmedvetet, detta i såväl en grupp av kollegor, med lastnings-, lossnings- och underhållsleverantörer men även enskilt.
  • Du har lokförarutbildning.
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har även grundläggande kunskaper i engelska och norska.
  • Arbetet kräver B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Railcare erbjuder en attraktiv arbetsplats där du blir en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning och teamkänsla. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner inom olika järnvägsuppdrag. Det är därför viktigt för oss att du ska må bra i vårt bolag och känna dig trygg. Vi har även kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag samt löneväxling för pensionssparande. De aktuella tjänsterna har komprimerad tjänst.

Hur söker du tjänsten?
Vänligen skicka din ansökan till (märk med ”Lokförare” i ämnesraden): rct@railcare.se
Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
För mer information är du välkommen att kontakta Kristoffer Henriksson, Säkerhetshandläggare och Instruktör, på telefon 073-808 03 33 eller på kristoffer.henriksson@railcare.se.

Om Railcare Group
Järnvägsspecialisten Railcare Group AB erbjuder produkter och tjänster som stärker kundernas driftssäkerhet, punktlighet och lönsamhet, främst i Norden och Storbritannien. Järnvägsbranschen befinner sig i en positiv utveckling, med ökande trafikvolymer och omfattande investeringsprogram samt snabb utveckling av kostnadseffektiva gods- och persontransporter och stigande miljömedvetande.

Railcare har unika möjligheter att leverera effektiva lösningar som bidrar till att järnvägen ökar sin andel av den totala transportmarknaden. Railcare Group AB (publ):s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Small Cap sedan april 2018. Koncernen har omkring 140 medarbetare och årsomsättningen uppgår till omkring 400 MSEK. Bolagets säte är i Skelleftehamn.