Railcare Group är järnvägsspecialisten som stärker våra kunders driftsäkerhet, punktlighet och lönsamhet. Vi utvecklar innovativa produkter, tjänster, metoder, entreprenader och transporter på järnvägen. Inom vår koncern kan vi bland annat erbjuda projekt- och specialtransporter, lokverkstad, spårunderhåll och maskinförsäljning. Vår lokverkstad är belägen i Långsele där vi utför förebyggande och avhjälpande underhåll, ombyggnationer samt moderniseringar på lok och arbetsmaskiner på järnväg

Vår expansion gör nu att vi behöver tillsätta en hydraultekniker med placering Långsele. Vi söker därför en kundfokuserad individ som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Då rollen är ny för arbetsplatsen kommer du ha god chans att vara med och påverka rutiner och arbetssätt runt hydraulik.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utgöras av förebyggande och avhjälpande underhåll, nybyggnation samt även felsökning och reparation. Utöver kommer du också utgöra ett stöd och vara supportfunktion för övriga kollegor vad gäller hydraulik.

Du ansvarar för att projekten hålls inom givna tidsramar och för att kundernas förväntningar uppfylls och gärna överträffas, detta genom hög kvalitet och ett professionellt bemötande.

Som hydraultekniker kommer du även delta i arbetet med framtagning av offerter till kund.

Vid behov vill vi att du kan anta rollen som extra fordonstekniker och med det hjälpa verksamheten att utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll på olika järnvägsfordon.

DIN PROFIL

Vi söker dig med erfarenhet inom hydraulik, meriterande är om du har utbildning med inriktning hydraulik, alternativt erfarenhet förvärvad på annorlunda sätt.

Du är serviceinriktad, flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du kan utföra arbetsuppgifter med noggrannhet och höga krav på säkerhet. Du trivs i ett tidvis högt arbetstempo och värdesätter ett gott samarbete med dina arbetskamrater.

Vi ser också att du kan och vill bidra i arbetet med att förbättra rutiner och arbetssätt i vår verkstad och med det är initiativrik och prestigelös, att du är engagerad och öppensinnad ser vi som en självklarhet.

Vi välkomnar nya kompetenser in i teamet och lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

Vi strävar efter att all verkstadsdokumentation förs interaktivt varför vi vill att du har datorvana sedan tidigare.

Vår verksamhet innefattar ibland uppdrag i fält och även under vissa perioder uppdrag på annat ort, du behöver därför inneha minst B-körkort.

En förutsättning för anställning är att du klarar hälsoundersökning enligt kraven för fordonstekniker på järnväg.

VI ERBJUDER DIG

Trivsam arbetsmiljö i en växande verkstad under utveckling, duktiga och kompetenta kollegor med teamkänsla.

Goda möjligheter till vidareutbildning och egenutveckling:

  • Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar
  • Varierande och utmanade arbetsuppgifter

Bra förmåner och anställningsvillkor:

  • Bra lön (Lönestege nivå 1; 27 000kr – nivå 5; 38 000kr)
  • Sjukvårds- och tandvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag (5000kr)
  • Tjänstepension
  • Företaget tillhandahåller iPhone och iPad

Vi är beredd att satsa på dig!

ANSÖKAN
Mejla din ansökan till ansokan@railcare.se.

KONTAKT
Patrik Söderholm
Verksamhetsansvarig
patrik.soderholm@railcare.se
0725775411

Peter Sundin
Produktionsansvarig
peter.sundin@railcare.se
072-5775422