Kontakta oss

NYHETER

Lokmekaniker

Efterfrågan på våra tjänster är god och vi tror på järnvägen som en framtidsbransch, därför söker vi nu ytterligare MEKANIKER med placering i Långsele. Här blir Du del av ett kompetent och prestigelöst gäng på drygt 10 personer.

Våra egna fordon och maskiner är inte bättre än de som kör och servar dem, därför är din roll mycket viktig. Vi har också flera externa kunder som alla uppskattar vår flexibilitet och förväntar sig professionellt bemötande, service och noggrannhet.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak handla om att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, systematisk felsökning samt reparationer och moderniseringar av diesellok.
Alla medarbetare ges förtroende och ansvarar tillsammans för att projekten genomförs inom givna tidsramar och med hög kvalitet.

Din profil
Du har sedan tidigare en fordonsteknisk utbildning i något avseende, alternativt en likvärdig kompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Du är serviceinriktad, flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Samtidigt är Du en prestigelös lagspelare. Du kan utföra arbetsuppgifter med noggrannhet och höga krav på säkerhet. Du trivs i ett tidvis högt arbetstempo och värdesätter ett gott samarbete med dina arbetskamrater.

Vi söker dig som har en eller flera av dessa kompetenser;

Vi strävar efter att all verkstadsdokumentation förs digitalt varför vi vill att du har datavana.

Vår verksamhet innefattar även ibland service i fält, därför behöver du inneha minst B-körkort.

Vi erbjuder dig

– Trivsam arbetsmiljö i en verkstad under utveckling
– Duktiga och kompetenta kollegor med teamkänsla
– Goda möjligheter till vidareutbildning och egenutveckling
– Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner

Arbetet är vanligtvis förlagt till dagtid måndag-fredag, 07.00-16.00 i vår verkstad i Långsele, dock förekommer det fältuppdrag samt arbete på annat ort vid behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställnig på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Fast månadslön enligt överenskommelse.

Vill du ha mer information om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Patrik Söderholm, verkstadsansvarig: 072-577 54 11, patrik.soderholm@railcare.se
eller Peter Sundin, produktionsansvarig: 072-577 54 22, peter.sundin@railcare.se.

Urval kommer ske löpande varför vi vill att du söker redan idag, välkommen med ditt CV och personliga brev via e-post till: ansokan@railcare.se

Vi undanber oss kontakter från Rekryterings- och Bemanningsföretag eller motsvarande.

Järnvägsspecialisten Railcare Group AB erbjuder produkter och tjänster som stärker kundernas driftssäkerhet, punktlighet och lönsamhet, främst i Norden och Storbritannien. Järnvägsbranschen befinner sig i en positiv utveckling, med ökande trafikvolymer och omfattande investeringsprogram samt snabb utveckling av kostnadseffektiva gods- och persontransporter och stigande miljömedvetande. Railcare har unika möjligheter att leverera effektiva lösningar som bidrar till att järnvägen ökar sin andel av den totala transportmarknaden. Railcare Group AB (publ):s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Small Cap sedan april 2018. Koncernen har omkring 130 medarbetare och årsomsättningen uppgår till omkring 300 MSEK. Bolagets säte är i Skelleftehamn.

Genom dotterbolaget Railcare T AB utförs special- projekt och entreprenadtransporter. För att kvalitetssäkra leveransen har bolaget egen lokverkstad i Långsele och vagnsverkstad i Skelleftehamn.