Kontakta oss

NYHETER

Lokförare till Railcare T

Genom de ökade infrastruktursatsningar som samtliga politiska partier i Sverige stödjer ser vi positivt på framtiden för vår kärnverksamhet med Entreprenad- och projekttransporter. Därför söker vi lokförare.

Vem är du?
– Du trivs med att få saker genomförda och leverera ett bra arbete från start till slut.
– Du är en självgående problemlösare och uppskattar att arbeta noggrant, strukturerat och målmedvetet, detta i såväl en grupp av kollegor, med lastnings-, lossnings- och underhållsleverantörer men även enskilt.
– Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har även grundläggande kunskaper i engelska.
– Arbetet kräver B-körkort då resor i tjänsten förekommer.
– Erfarenhet av entreprenad transporter är positivt, men inget krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Railcare erbjuder en attraktiv arbetsplats där du hos oss blir en del av ett härligt gäng med bra sammanhållning och teamkänsla. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner inom olika järnvägsuppdrag. Det är därför viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag samt löneväxling för pensionssparande. För de aktuella tjänsterna erbjuds komprimerad tjänst med stationering i hemmet.

Hur söker du tjänsten?
Vänligen skicka din ansökan till (märk med Lokförare i ämnesraden): ansokan@railcare.se
Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
För mer information, kontakta Vice verksamhetsansvarig Johan Hansén på tel: 072-2428142 eller på mail: johan.hansen@railcare.se