Vår expansion gör att vi behöver tillsätta en ELEKTRIKER med placering Långsele. Vi söker därför en erfaren och kvalificerad elektriker för att arbeta med underhåll, nyinstallationer och felsökning av elektrisk utrustning på järnvägsfordon. Som elektriker kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa att dessa håller hög standard och fungerar optimalt.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utgöras av underhållsarbete, installation av nya system samt felsöka och diagnostisera uppkomna problem med befintliga elektriska system.

Du kommer att arbeta i samarbete med andra tekniker och teammedlemmar och ansvara för att projekten hålls inom givna tidsramar samt för att kundernas förväntningar uppfylls och överträffas genom hög kvalitet och ett professionellt bemötande.

Din profil

Vi söker en lösningsorienterad och noggrann elektriker med erfarenhet av att arbeta med elektriska system och komponenter. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa att våra fordon håller hög standard och fungerar optimalt genom att utföra underhållsarbete, installera nya elektriska system och komponenter samt felsöka och diagnostisera problem med befintliga system.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som elektriker hos oss behöver du vara serviceinriktad med god kommunikationsförmåga samt vara nyfiken på ny teknik och villig att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området.

Vi välkomnar nya kompetenser in i teamet och lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

Vi strävar efter att all verkstadsdokumentation förs interaktivt varför vi vill att du har datorvana. Vår verksamhet innefattar även ibland uppdrag i fält och även under vissa perioder uppdrag på annat ort, därför behöver du inneha minst B-körkort. En förutsättning för anställning är att du klarar hälsoundersökning enligt kraven för fordonstekniker på järnväg.

Vi erbjuder dig

 • Trivsam arbetsmiljö i en växande verkstad under utveckling
  – Kompetenta kollegor med teamkänsla
 • Goda möjligheter till vidareutbildning och egenutveckling
  – Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar
  – Varierande och utmanade arbetsuppgifter
 • Bra förmåner och anställningsvillkor
  – Sjukvårds- och tandvårdsförsäkring
  – Friskvårdsbidrag (5 000kr)
  – Tjänstepension
  – Företaget tillhandahåller iPhone

Vi är beredd att satsa på dig!

Arbetet är vanligtvis förlagt till dagtid måndag-fredag, 07.00-16.00 i vår verkstad i Långsele.
Tjänsten är tillsvidare om heltid.
Fast månadslön enligt överenskommelse.

Vill du ha mer information om tjänsten?
Välkommen att kontakta;
Robin Stattin, Projektansvarig El: 073-066 52 54, robin.stattin@railcare.se eller
Peter Sundin, Produktionsansvarig: 072-577 54 22, peter.sundin@railcare.se.

Urval kommer ske löpande varför vi vill att du söker redan idag.
Välkommen med ditt CV och personliga brev via vårt ansökningsformulär.