Kontakta oss

Vi erbjuder

Innovativt järnvägsunderhåll, transporter och maskiner

Arbete på spårområdet
Vi utför många olika typer av uppdrag på spårområdet, vanligtvis med vakuumteknik som bärande metod och snö hantering på strategiska områden. På underflikarna i höger menyn finns exempel på vanliga, och mindre vanliga, uppdrag. Vi är dessutom alltid intresserade av nya användningsområden för vakuumtekniken så kom gärna med förfrågan, även om ditt aktuella uppdrag inte finns med.

Storvik 4

För en stabil banvall och ett säkrare vattenflöde genom banvallen
Vi erbjuder en långsiktig och flexibel lösning på behovet att renovera trummor utan störningar av trafiken. Ett glasfiberarmerat flexibelt foder som passar såväl runda, rektangulära trummor av stenblock, stål och betongrör, även om dom olika materialen finns på en och samma trumma. Eftersom trummor varierar väldigt mycket i storlek kräver de en produkt som är flexibel så att inte ett glapp uppstår mellan den gamla och nya trumman. Vi är ensamma om detta flexibla foder som kan variera från en mindre till en större omkrets i ett och samma foder.

Railcare Lining åtar sig rensning och renoveringar av trummor, men även dikesrensning och övriga ingående markarbeten på totalentreprenad. Arbetet planeras i nära samarbete med beställaren.

Trumrenovering Start Vi erbjuder