Kontakta oss

Railcare Group AB:s första handelsdag på Nasdaq Stockholm

Railcare Group AB:s första handelsdag på Nasdaq Stockholm

003_RailcareWEB

Idag, tisdag den 3 april 2018, ringde Railcare Group AB:s (publ) CEO, Daniel Öholm, i börsklockan och inledde därmed första handelsdagen på Nasdaq Stockholm för Railcare Group AB:s (publ) aktier. Aktien kommer handlas inom Small Cap listan under kortnamn ”RAIL” och ISIN-koden SE0010441139.

”Vi är äntligen i mål med processen att bli ett noterat bolag på Nasdaq Stockholm. Vidare vill jag tacka alla som har varit med under denna resa och gjort det möjligt för oss att ta Railcare till en regulatorisk marknad. Det är en del i det företagsbyggande som pågått en längre tid. Att aktien noteras på Nasdaq Stockholm kommer skapa en kvalitetsplattform för fortsatt företagsbyggande, tillväxt och lönsamhet. Vi blir också första järnvägsbolaget på Nasdaq Stockholm i denna spännande framtidsbransch där fokus ligger på att utveckla infrastruktur, ett hållbart samhälle och en god miljö”, säger Daniel Öholm, CEO på Railcare Group AB.

 

För ytterligare information kontakta:
Daniel Öholm, CEO
Telefon: 070-528 01 83
E-post: daniel.oholm@railcare.se

Sofie Dåversjö, Kommunikationsansvarig
Telefon: 072-528 00 09
E-post: sofie.daversjo@railcare.se

 

  

Railcare Group AB är en koncern som erbjuder järnvägsbranschen tjänster inom vakuumteknik, trumrenovering och specialtransporter. Järnvägsbranschen befinner sig i en mycket positiv utveckling, med ökad persontrafik, snabb utveckling av kostnadseffektiva godstransporter samt ett stigande miljömedvetande och stora investeringsbehov där Railcare har unika möjligheter att leverera lösningar. Railcare Group AB (publ):s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm (Small Cap) sedan april 2018. Railcare Group AB är moderföretag i en grupp av sju dotterbolag och ett intressebolag. Företaget har 120 anställda och årsomsättningen är omkring 300 MSEK. Företagets säte är i Skelleftehamn.

april 3, 2018